Stichting van der Huchtscholen

Paulus Potterstraat 13-15, 3761AT Soest | 035 – 60 37 664

3e Van der Huchtschool winnaar Rabobank actie ‘Zonnepanelen voor maatschappelijke panden’

De 3e Van der Huchtschool is een van de winnaars van de Rabobank actie ‘Zonnepanelen voor maatschappelijke panden’. De 3e Van der Huchtschool gaat investeren in verduurzaming van hun pand. Met de actie Zonnepanelen van Rabobank kunnen zij de verduurzaming van hun organisatie verder vorm geven.

Vandaag overhandigde Denise Notenboom de cheque aan kinderen, leerkracht Monique en en ook de bestuurder Ronald de Moor was erbij aanwezig. Ze deden mee aan de campagne ‘Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen’. En krijgen een bijdrage voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. De heer de Moor vertelt dat ze als stichting al meer dan 100 jaar respect voor alles wat groeit en bloeit hoog in het vaandel hebben staan. We willen onze kinderen leren dat het gebruik van zonnepanelen ‘gewoon’ is. Investeren in duurzame maatregelen die zorgen voor een lager gasverbruik en bijdragen aan een prettig klimaat is een win – win. De bijdrage wordt op 2 scholen ingezet de 1e en 3e Van der Huchtschool. Een mooie toevoeging op de mechanische ventilatie met wtw unit. Zo proberen we minimaal gebruik van gas te maken. De 2e Van der Huchtschool gaat binnenkort starten met de nieuwbouw en hebben we daarom bewust buiten deze regeling laten vallen. Voor de nieuwbouw gaan we natuurlijk kijken of energie neutraal haalbaar is.

Samen verduurzamen we maatschappelijke gebouwen en verlagen we de energierekening. Met het plaatsen van zonnepanelen zijn ze minder afhankelijk van het gas, scheelt het in de portemonnee en is het goed voor het klimaat! Geweldig dat wij als Rabobank op deze wijze aan mogen bijdragen.

Meer weten? Kijk op Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen – Rabobank

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy website | Privacy op de scholen | Contact |