Stichting Van der Huchtscholen
Paulus Potterlaan 13-15, 3761 AT Soest | 035 – 60 37 664

Gezocht: administratief medewerker

Werken bij Stichting Van der Huchtscholen betekent werken in een gemotiveerd team. We geven onderwijs op drie basisscholen in Soest aan ongeveer 700 leerlingen. Dit doen we vol enthousiasme met ongeveer 55 medewerkers. De grondslag en hoge kwaliteit is op alle drie de scholen hetzelfde. De vertaling in de groepen is passend bij de leerlingen.

Onze kernwaarden

1. Vertrouwen
2. Innovatie
3. Samenleven
4. Professioneel

In de scholen werken leraren, onderwijsassistenten, conciërges, directeuren en specialisten in ondersteunende functies om te zorgen voor een goede en veilige leeromgeving voor de leerlingen waarbij we graag voor onze leerlingen dat extra stapje zetten.

Wat we zoeken:

Administratief medewerker per 1 september 2021 voor 0,4 FTE (16 uur per week)

Als administratief medewerker verleent u de administratieve ondersteuning voor de drie schoollocaties in Soest en voor de algemeen directeur.

U gaat...

Als administratief medewerker heeft u binnen de scholen een centrale plek. U bent in staat om prioriteiten te stellen in de communicatie en in de afhandeling van uw werkzaamheden. U heeft overzicht en inzicht in het werk en u signaleert en informeert naar anderen waar nodig. Uw vaste werkplek is op de 1e Van der Huchtschool in Soest. Onze ideale kandidaat is gedurende drie of vier dagen inzetbaar in de ochtend.

Wij zoeken u, als u...

beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op mbo-niveau en enkele jaren ervaring als administratief medewerker, bij voorkeur binnen het (speciaal) onderwijs. Daarnaast spreekt het in uw voordeel als u…

We bieden...

Het betreft een vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst. U komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team. De functie is gewaardeerd in schaal 4 op basis van de cao primair onderwijs. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.434,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Meer informatie

Bent u de nieuwe duizendpoot die het overzicht houdt op de administratie en oog heeft voor de lief en leedzaken? Stuur dan uw brief en curriculum vitae uiterlijk 10 juni naar directie@vanderhucht.nl

Voor vragen kunt u terecht bij Ronald de Moor 035 – 6037664.

De eerste gespreksronde met de benoemingsadviescommissie is gepland op 21 juni en de tweede op 28 juni in de avond.

Copyright © 2021 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | WordPress Onderhoud |